Kupakgyűjtés a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére

 
 
 

Kedves DOE-tagok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a DOE Kupakgyűjtő programját, mely célja, hogy anyagilag támogassuk beteg gyermekek gyógyulását.

A tavalyi kezdeményezésnek köszönhetően rengeteg kupakot kaptunk tőletek, amit továbbítottunk egy beteg kislánynak és családjának, aki a felajánlásokból és kupakokból befolyó összegnek köszönhetően átesett a szükséges műtéten, és szépen gyógyul! Ezúton szeretném megköszönni nektek, és arra kérni benneteket, hogy vegyetek részt idén is ebben az akciónkban!

Részletek:
- 0,5 kg kupakért 1 DOE-pont jár
-a kupakokat a 13. és 14. oktatási heteken, szerdánként (május 4 és május 11) hozhatjátok be a DOE irodába 13:30 és 15:30 között. Figyelem! A kupakokat a megadott időpontokban várom! (nem fogadóórákban más heteken, mert nem szeretnék ezzel más tisztségviselőket terhelni), amennyiben a megadott időpontok semmiképp nem jók előzetes megbeszélést követően egy másik időpontba is bemegyek az irodába. A kupakokat maximum a szorgalmi időszak végéig hozhatjátok, ha szeretnétek érte pontot kapni.

Idén az összegyűlt kupakokat a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére szeretnénk felajánlani.

Remélem legalább annyi kupak gyűlik össze, mint tavaly. Sajnos az ember mindig utólag okosabb, így elfelejtettem tavaly fotót készíteni róla, de egy óriás zöldtáskával gyűlt össze. :)

Hajrá DOE-tagok!

Üdv,
Heni

magyar